Jesenske ustvarjalne delavnice

Ne glede na tvoje predhodno znanje in sposobnosti smo vedno veseli, ko vidimo, da z nami delite ljubezen do šivanja in ročnega ustvarjanja. Da pa ti to jesen ne bi zmanjkalo idej, smo pripravili številne ustvarjalne delavnice, kjer se lahko skupaj z nami nekaj novega naučiš in nam celo zastaviš kakšno vprašanje. Vse delavnice potekajo v živo na našem Facebook profilu, če kakšno izpustiš pa brez skrbi, saj jo lahko ponovno pogledaš tukaj!
18. 11. 2021 ob 18.00
Izdelava makrame mavrice

Makramemanija se nadaljuje! Tokrat bomo v družbi Jane Koteske izdelovali makrame mavrice, ki so trenutno pravi hit pri opremljanju otroških sobic. Pridruži se nam!

23. 11. 2021 ob 18.00
Vezilni stroj: HOBI vs PRO

9. 11. 2021
Ko šivanje postane posel

Ali je tvoj hobi prerasel v posel? Oglej si učno urico s Šivalno tehniko, kjer boš izvedel_a kakšni industrijski stroji so na voljo, kako svoje delo optimiziraš in kako prilagodiš svojo šivalnico.

2. 11. 2021
Overlock ali coverlock?

Live učna urica s Šivalno tehniko je namenjena izključno OVERLOCK in COVERLOCK strojem. Pripravili smo veliko nasvetov, zato si jo moraš nujno ogledati.

28. 10. 2021
Izdelava večnamenske torbe iz blaga

Tokrat smo se lotili izdelave večnamenske torbe iz blaga ("tote bag"), ki bo zagotovo postala tvoja zvesta spremljevalka pri vseh opravkih.

26. 10. 2021
Hobi šivalni stroj po meri

Izbira ustreznega šivalnega stroja je ključna. Poglej si učno urico, na kateri ti Miha iz Šivalne tehnike pomaga izbrati popoln stroj za tvoj najljubši hobi.

21. 10. 2021
Makrame obešanka za rože

Zopet smo pletli skupaj z Jano Kotesko. Tokrat smo izdelali makrame obešanko za rože, ki je pika na i vsakemu domačemu kotičku.

19. 10. 2021
Šivalni SOS

V sodelovanju s Šivalno tehniko smo pripravili delavnico na kateri si lahko izvedel_a kako se spopasti z najbolj pogostimi težavami, ki ti jih zagode tvoj dragi (šivalni stroj).

14. 10. 2021
Tapeciranje retro stola

Oglejte si delavnico, kjer smo v družbi Preobleke osvežili retro stol. Marko je predstavil osnove tapeciranja in vam razkril nekaj trikov za začetnike.

13. 10. 2021
Otroški kopalni plašček

Naša ekipa je pripravila delavnico, na kateri ste se lahko naučili, kako izdelati simpatičen kopalni plašček oz. pončo za vaše najmlajše.

30. 9. 2021
T-shirt torbica

Oglejte si delavnico v sodelovanju s 7692.si in izdelajte torbico iz T-shirt preje, ki je "must-have" modni dodatek te sezone. Želimo vam prijetno ustvarjanje!

7. 7. 2021
Makrame delavnici z Jano Kotesko

Oglejte si makrame delavnici, na katerih smo se z Jano Kotesko učili osnov makrame vozlanja in se skupaj lotili mini projekta. Spletli smo unikaten stenski okras.