POLETNA RAZPRODAJA je tukaj! Izkoristi popuste do - 50 %

Barve za tekstil za prosti čas

Obarvaj si poletje z barvami za tekstil! Svojim oblačilom in dodatkom lahko dodaš personalizirano noto.

Delo z barvami znamke Tulip je enostavno in zabavno ter iz tega vidika idealno tudi za ustvarjanje z najmlajšimi pod nadzorom staršev ali skrbnikov. Raznolika ponudba in različne tehnike dela zagotavljajo kreativne rezultate.

 

Flomastri za tekstil

Flomastri za tekstil Tulip so na voljo z enojno konico, ki je primerna za pisanje in razne detajle ali dvojno konico, kjer je druga stran debelejša in v obliki čopiča. Utrjevanje barve z likalnikom ni potrebno, končni izdelek pa se lahko opere v pralnem stroju. Idealna izbira za vse najmlajše, saj je s flomastri najmanj nereda.

 

Tie-dye barve

Barva za tekstil tie-dye, je kot nalašč za vse vrste tehnik tie-dye barvanja, za najboljši rezultat pa se priporoča uporaba naravnih vlaken. Z večjimi paketi barv lahko popestriš tudi otroško rojstnodnevno zabavo ter druge posebne priložnosti, kjer bodo udeleženci za spomin s seboj odnesli pisan izdelek.

Razne načine barvanja s tie-dye tehniko lahko preveriš tukaj.
 


Barve za poslikavo tekstila

Izbiraš lahko med navadnimi barvami ter nekoliko bolj posebnimi, kot so puffy, 3D, z bleščicami, z metalnim učinkom itd. Gre za vsestransko uporabne barve, ki omogočajo obstojnost barvnega nanosa brez pokanja in drobljenja. Barvo lahko nanašaš s čopičem, gobico, šablono itd. Z mešanjem barv med seboj lahko ustvariš nove odtenke, z dodajanjem vode pa lahko dosežeš učinek akvarela.

 
Katero tvoje oblačilo bo prvo dobilo preobrazbo? :) 
Artikli, ki jih priporočamo za vaš projekt:
Več artiklov najdete v kategorijah:
Barve za tekstil