SAMO ŠE DANES: 40 % popust na izbrane VISKOZNE TKANINE!

Primerno blago za različne vrste hlač

Pogosto se nam zgodi, da želimo nekaj sešiti, vendar ne vemo, katero blago bi bilo primerno za izbran projekt. Če se tudi ti srečuješ z isto težavo, beri dalje.

Da ti šivanje olajšamo, ti bomo v prihajajočih tednih predstavili, katero blago iz naše ponudbe je primerno za določene vrste kreacij. Tokrat bomo začeli s primernimi materiali za različne vrste hlač.

OPRIJETE HLAČE

Oprijete hlače so tiste, ki jih lahko kombiniraš na najrazličnejše načine. Zaradi različne ponudbe blaga so primerne tako za vsakodnevno modo kot za posebne priložnosti. Svoje lahko sešiješ iz bombažnega satena z elastanomelastičnega jeansa ali bengalina.

 

 

POSLOVNE HLAČE

Pri izbiri blaga za poslovne hlače naletimo na kar nekaj primernih materialov, ki odražajo profesionalni videz, primeren za pisarniške prostore. Pri delu tako uporabiš kostimsko tkanino, kostimsko volnoarmani saten ali pa nekoliko debelejši saten.

 

 

HLAČE S ŠIROKIMI HLAČNICAMI

Kroj, ki je zadnje čase zelo priljubljen, je idealna izbira za vse, ki obožujete modo! Take hlače so idealna izbira tudi za svečane priložnosti, saj lahko s prvo kombinacijo topa ter dodatkov povzdigneš kreacijo na višjo raven. Pri izdelavi si pomagaj s kostimskimi tkaninami, kostimsko volno, viskozno tkaninolanom ali debelejšim satenom.

 

 

HLAČE NA ZVONEC

Klasičen trend, ki smo ga videli že nekajkrat, je ponovno tu. Kroj, kjer se hlačnice razširijo od kolena navzdol, so bile izredno priljubljene pred že nekaj desetletij, sedaj pa lahko svoje sešiješ iz kostimskih tkanin, bengalina ali elastičnega jeansa.

 

 

CULLOTE HLAČE

Zaradi svoje oblike so odlična izbira za vse, ki pri oblačenju radi eksperimentirate. Najboljše pa je, da lahko za take hlače uporabiš najrazličnejše blago: viskozni jersey z vzorcem ali brez vzorcabombažni jersey z vzorcem ali brez vzorca, lan, kostimske tkanine, kostimsko volno, srajčni jeans, viskozno tkaninosaten poliester itd. 

 

 

CARGO HLAČE

Priljubljenost takega kroja iz leta v leto narašča in tudi mi smo nad njimi povsem navdušeni. Če so tudi tebi všeč, lahko za njihovo izdelavo uporabiš keper ali celo tamtex

 

 

LAHKOTNE HLAČE

V toplih mesecih, ko nam sonček nagaja, potrebujemo lahkotne materiale, s katerimi nam bo bolj prijetno. Predlagamo, da za lahkotne hlače uporabiš viskozno tkaninoviskozni jersey z vzorčkom ali brez vzorčka, lan, srajčni jeans, svilo ali saten poliester.

 

 

DELOVNE HLAČE

Pri delovnih hlačah so trpežnost, udobje in kakovost materialov na prvem mestu. Za dober rezultat lahko uporabiš keper debelin 195 g/m2245 g/m2 ter 260 g/m.

 

 

TRENIRKA

Za dneve, ko je udobje na prvem mestu, sešij udobno trenirko. Svojo lahko narediš iz navadne ali kosmatene prevešanke, ki je odlična za hladne dni. Uporabiš lahko tudi punto stretch in ostala debelejša pletiva.

 

 

KRATKE HLAČE

Za kratke hlače in za kratke hlače ter krilo v enem lahko uporabiš vse zgoraj naštete materiale. Opozarjamo pa te, da je končni videz izdelka odvisen od specifičnega kroja in lastnosti izbranega blaga.