Izkoristi 20 % popust na TAPETNIŠKO BLAGO!

Modni trendi za pomlad in poletje 2024

Strokovnjaki na področju mode so spregovorili! To pomlad in poletje bodo v ospredju nekoliko bolj nevtralne in nežne barve, ki bodo v prvo vrsto postavile svežino prihajajoče sezone.

Bela svežina


Bela obleka to sezono ni rezervirana samo za poročno slavje, ampak bo videna tudi marsikje drugje. Med kreacijami oblikovalcev prevladujejo prosojni materiali, elegantne čipke, vezenine in sproščeni kroji.

 

 

Hlače z visokim pasom


Modni strokovnjaki se strinjajo, da tak kroj hlač doda iluzijo podaljšanih nog in lepo zaobjame ter izpostavi boke.

 

 

Poslovna moda


Poslovna moda je tudi letos očarala modni svet. Letos bomo zaživeli v namensko prevelikih poslovnih jaknah, ki padejo do sredine stegen in elastičnih pasovih na hlačah.

 


Športna oblačila na višji ravni


Mimo so dnevi, ko so se športna oblačila koristila le za športne namene. Puloverji s kapuco so npr. nadomestili obleke za prosti čas, vse pogosteje pa bomo pajkice oblekli namesto hlač.

 

 

Zelo kratke hlače


Je kdo omenil drzno izbiro? Zelo kratke hlače so obnorele modno sceno, seveda pa je zanje potrebno toplo vreme in obilica poguma, saj je v njih tvoje telo nekoliko bolj izpostavljeno.

 

 

Cvetlična romanca


Cvetlični potiski, 3D aplikacije in silhuete v obliki cvetnih listov so za letošnjo pomlad definitivno prava izbira. Naj te navdihnejo v vsej svoji lepoti in nežnosti.

 

 

Transparentna krila


Elegantna, drzna in zapeljiva transparentna krila so bila velik hit na večjih modnih brveh. Če želiš nekoliko bolj umirjen videz, lahko dodaš dve plasti prosojnega blaga in ga kombiniraš s puloverjem ali jakno.

 

 

Kovinski videz


Mnogi se strinjajo, da kovinski videz nikoli ne zapusti modne sfere in le kroži. To pomlad in poletje pa so ga modni strokovnjaki postavili v ospredje. Drzni si izstopati.

 

 

Polo majice


Polo majice narekujejo sproščen trend letošnje pomladi. Kombiniraš jih lahko tudi z bolj elegantnimi kosi ter zanimivimi dodatki in na ta način dosežeš dovršen „styling“.

 

 

Minimalizem 90-ih


Nekateri so ta trend poimenovali kar diskreten šik, ki se navezuje na modo v 90-ih. Veliki logotipi in napisi niso več zaželeni, v ospredje pa so prišli minimalistični in elegantni dizajni.

 

 

MODNE BARVE TE SEZONE


Modni strokovnjaki so pripravili paleto barv, ki jo bomo spremljali skozi celotno sezono.