Ustvarite dodatke za prijetno bivanje

V svoj domači prostor lahko uvrstiš kar nekaj unikatno narejenih izdelkov, ki bodo dali tvojemu domu prav poseben čar. Poleg tega lahko za svoje projekte izbereš kakovostne naravne materiale, ki bodo prispevali k temu, da bo bivanje zate in tvojo družino še bolj prijetno in udobno.

KUHINJA

Kuhinja je osrednji prostor vsakega doma, saj gre ljubezen skozi želodec in prav je tako.

 

Zagotovo vam ne bo žal, če boste stare kuhinjske krpe nadomestili z doma izdelanimi krpami iz bombažnega vafla ali tetra tkanine. Obe tkanini sta izjemno vpojni in se odlično obneseta v tej vlogi.

 

 

 

Tudi lan je nepogrešljiva tkanina v vaši kuhinji. Iz te čudovite naravne tkanine izdelajte vrečke za shranjevanje hrustljavega kruha ter košarice za serviranje dobrot iz vaše pečice.

 

 

 

Ko se boste vrteli po kuhinji in preizkušali najnovejše recepte, medtem pa bo dišalo in cvrčalo iz vseh loncev, vam bo prav prišel kuhinjski predpasnik, ki si ga lahko izdelate po svoji meri, želji in okusu. Na voljo imamo ogromno lažjih dekorativnih materialov, med katerimi boste zagotovo našli vzorček, ki bo pritegnil vaš pogled.

 

 

 

Glede na vaše odlične kuharske sposobnosti bo miza vedno obložena in polna dobrot. Piko na i pa boste dodali z izgledom jedilne mize in pogrinjkom. Izdelajte prt, nadprt, pogrinjke in serviete, ki bodo na voljo za vsakodnevne priložnosti. Seveda pa tekom leta praznujemo tudi številne dogodke, se veselimo ob praznikih in rojstnih dnevnih, ki bodo na mizo prinesli še kakšen dekorativni dodatek. Za ta namen so na voljo enobarvne in vzorčaste dekorativne tkanine ter damasti, med katerimi boste zagotovo našli ustreznega za vaš stil in okus.

 


KOPALNICA

V kopalnici naj prevladujejo naravni in vpojni materiali. Da bo vse v stilu, si lahko kar sami izdelate set brisač v barvi in dimenziji, ki vam najbolj ustreza.

 

 

 

Po prijetni kopeli pa se zavijte v kopalni plašč, ki ga lahko uporabite tudi kot jutranjo haljo. Za ta dva projekta vam svetujemo bombažni frotir ali vafel, saj sta nadvse vpojna in prijazna koži.

 


DNEVNA SOBA

Z nekaj dodatki in triki lahko dnevno sobo spremenite v prijeten prostor, kjer boste še rajši preživljali svoj prosti čas v družbi svojih najbližjih.

 

Najbrž se vsi strinjamo, da dekorativnih blazin nikoli ni preveč, hkrati pa so izdelane tik-tak, tako da lahko dnevni prostor hitro osvežite z novimi vzorci, barvami in teksturami. Pri izdelavi blazin se lahko držite klasične kvadratne oblike ali pa pustite domišljiji prosto pot in se poigrate z oblikami in dimenzijami.

Za izdelavo imate na voljo številne materiale: lažje dekorativne tkanine, dekorativne tkanine, žamete, žakardeumetno usnje itd.

 

 

 

Na udobni zofi ne sme manjkati prijetna vafel dekica v katero se boste zavili ob hladnejših večerih. Poljubno jo lahko okrasite s cofkipomponi ali resicami.

 

 

 

Za vaše najljubše knjige in revije izdelajte košaro iz blaga, kamor jih boste lahko pospravili, ko bo bralnih uric konec.

 

 

 

SPALNICA

Ni lepšega, kot to, da ob koncu dneva padete v oblak prijetne posteljnine iz naravnih materialov, ki poskrbijo za udoben spanec. Posteljnino lahko izdelate iz bombažnega poplinaflanele ali lanene tkanine. Svetujemo vam, da izdelate dodatno prevleko za vzglavnik, saj boste le-to pogosteje menjali.

 

Tekom dneva je super, če posteljo prekrijete s pregrinjalom, saj tako preprečite nabiranje prahu na vaši posteljnini, hkrati pa bo le-ta dlje časa ostala sveža in čista. Posteljno pregrinjalo izdelajte iz dveh plasti dekorativne tkanine ali damasta, ki ju lahko poljubno prešijete.

 

 

 

Da bo vaš spanec kakovosten, je priporočljivo, da prostor popolnoma zatemnite, kar vam omogočajo zatemnitvene zavese, ki se jih izdela iz večplastne tkanine z obojestransko obdelavo. Če želite v prostor vnesti še dodatne dekorativne elemente, pa so to zagotovo dekorativne zavese. Za izdelavo lahko uporabite žamet, težje ali lažje dekorativne tkanine.

 

 

 

Želimo vam prijetno ustvarjanje in bivanje v vašem domu.