Primerno blago za jakne in plašče

Vreme je idealno za jakne in plašče, ki nas bodo greli v hladnih dneh. Zato smo tokrat pripravili seznam najbolj priljubljenih stilov ter pri vsakem dopisali najprimernejše blago iz naše ponudbe, ki ga lahko uporabiš pri šivanju izbrane kreacije.

PREHODNA JAKNA

Prehodne jakne so idealna izbira za muhasto vreme. Tukaj poznamo kar nekaj različnih stilov, ki jih zelo enostavno uvrstimo v vsakodnevno modo. Za nekoliko drugačen videz  lahko za tako jakno uporabiš tanjše prešito blago, žakard, ali pa celo vodoodbojno tkanino. Na voljo so tudi tri različne debeline keper tkanine: keper 195 g/m2, keper 245 g/m2 in keper 260 g/m2.

 

 

JAKNA IZ JEANSA

Brezčasen stil, ki nam je vsem všeč. Za tako kreacijo uporabiš seveda jeans blago, če pa želiš sešiti še bolj toplo verzijo, lahko svojo jakno podložiš z kratkodlakim umetnim krznom ali prešitim blagom

 

 

 

TRENCH

Danes lahko trench sešiješ iz različnih materialov, pazi le, da stil ostane isti. Svojo verzijo trench plašča lahko sešiješ tudi iz blaga na naših poličkah. Uporabiš lahko 245 g/m2 keper in 260 g/m2 keper, ali pa vododobojno tkanino.

 

 

 

 

ŽAMETNA JAKNA

Jakna, ki nas s svojim specifičnim videzom brez dvoma spominja na modo preteklih desetletij, je ponovno zaživela na modni sceni. Zanjo je seveda najprimernejši žamet.

 

 

 

USNJENA JAKNA

Usnjena jakna je lahko odlična za prehodna obdobja, pri mnogih pa je to prava izbira za celo leto. Brez dvoma lahko rečemo, da doda našemu videzu nekaj ostrine. Svojo lahko narediš iz umetnega usnja. Na voljo so različne barve.
 
 
 

JAKNA IZ VELURJA

Ob velurju vedno pomislimo na toplino in udobje. Navadno se taka jakna nosi v prostem času, s pravimi dodatki pa jo lahko nosiš tudi vsak dan. Za tako kreacijo je na voljo velur.

 

 

 

KLASIČEN PLAŠČ

Klasičnega plašča, ki kar izžareva eleganco nikakor ne smemo izpustiti. Dobro narejen plašč iz kakovostnega blaga te lahko greje številne zime. Zato preveri volno za plašče iz naše ponudbe in izdelaj svojega.

 

 

 

PUHOVKA

Ko mraz pokaže zobe je najbolj priljubljena izbira za zimsko jakno ravno puhovka. Svojo lahko izdelaš iz debelejšega prešitega blaga, saj bo polnilo kljubovalo tudi močnemu mrazu.

 

 

 

REKELC ALI ELEGANTNA JAKNICA

Elegantna jaknica ali rekelc sta pogosto prva izbira, ko želimo naša oblačila povzdigniti na višjo raven. S tem v mislih lahko tudi ti sešiješ eno ali drugo. Za oboje lahko uporabiš kostimsko tkanino ali kostimsko volno. Za ženske elegantne jaknice pa preveri tudi Chanel.

 

 

 

ŠPORTNA JAKNA

Z mislijo na vse športnike in športnice smo poiskali primerno blago za športno jakno, ki te bo spremljala na vseh pustolovščinah. Za izdelavo uporabi trpežen softshell, ki je na voljo v različnih barvah.