Odpiramo izbrane poslovalnice

S ponedeljkom, 4. 5., odpiramo izbrane poslovanice. Katere točno, kakšna so nova pravila in ostalo preveri v objavi.

J U H U,   O D P I R A M O !

V ponedeljek, 4. maja, odpiramo vrata poslovalnic Svet metraže Rudnik, Maribor in Celje, zato dobrodošli od ponedeljka do sobote med 9. in 20. uro.

 

V času med 9. in 10. uro lahko nakup opravijo izključno ranljive skupine (invalidi, starejši od 65 let, nosečnice).

 

V četrtek, 7. maja, odpiramo poslovalnico Svet metraže Šiška, ki bo odprta od ponedeljka do petka med 10. in 18. uro, od 13. maja naprej pa od ponedeljka do petka med 10. in 19. uro in ob sobotah med 10. in 17. uro. Poslovalnica bo razdeljena na dva dela z ločenima vhodoma, in sicer na OBLAČILNI in DEKORATIVNI del.

 

V ponedeljek, 18. maja, odpiramo poslovalnice Svet metraže Citypark, BTC in Outlet. Poslovalnica Citypark bo odprta od ponedeljka do sobote med 9. in 21. uro, BTC in Outlet pa od ponedeljka do sobote med 9. in 19. uro.

 

Od ponedeljka, 18. maja, bo poslovalnica Svet metraže Šiška delovala po ustaljenem delovnem času, ki je od ponedeljka do petka med 9. in 20. uro ter v soboto med 9. in 17. uro.

 

 

Upoštevati bo treba nekaj preprostih navodil, kot je nošenje maske, obvezna uporaba razkužila za roke in varnostna razdalja vsaj 2 m. Že vnaprej se zahvaljujemo za spoštovanje ukrepov, saj ob takšnih razmerah lahko k izboljšanju največ pripomoremo vsi skupaj - z odgovornim ravnanjem in strpnostjo.

 Lepo vabljeni!