Modni trendi letošnje jeseni

Poletje obožujemo in zaradi sončnih dni smo res srečni, vendar imata jesen in zima v našem srcu posebno mesto. Šumenje dežja, odpadlo listje in številni sloji oblačil pri nas obudijo ustvarjalnost in nas motivirajo za nove kreacije. Kot vsako leto smo tudi letos zasledili kar nekaj različnih trendov in barv, ki jih bomo z veseljem preizkusili. Se nam pridružite?

BLAZINICE NA RAMENIH

Tako je! Letos bo dobesedno poudarek na ramenih, in sicer bo med vsemi prevladovala trikotna oblika, ki bo poskrbela za res unikaten videz. Ker šivate sami, lahko tudi sami določite, kako dramatičen videz želite doseči.

 

 

BOHEMSKI ŠIK

Eleganco lahko dosežemo na različne načine, med drugim tudi z blagom z bohemskim pridihom. Takšni vzorčki se čudovito obnesejo na vseh srajcah in dolgih oblekah, da bo vsaka kreacije še toliko bolj posebna, pa lahko dodate tudi volnačke, ovratnike in podobne detajle.

 

BAJKERSKI STIL

En modni kos, ki doda vsakemu videzu nekaj drznosti in je vedno dobrodošel v vsaki omari, je brez dvoma usnjena motoristična jakna. Kombiniramo jo lahko na tisoč in en način, saj se odlično poda kavbojkam, oblekam, krilom, lahko jo nosimo v kombinaciji s teniskami, škornji ali visokimi petami. Že imaš svojo?

 

VOLANČKI

Simpatični, prikupni in modni volančki so odličen način za popestritev vsake garderobe. Ne samo, da bodo z njimi majice, srajce in puloverji zaživeli, lahko jih dodamo tudi na plašče in celo modne dodatke. Nahrbtnik s skrbno narejenimi volančki ali plašč s simpatičnim detajlom? Ja, prosim!SREBRNA BARVA

Poleg gorčične, modre, temno zelene, bordo in opečnate barve bo letošnjo jesen popestrila tudi srebrna! V svoje kreacije jo boste lahko vključili z različnimi materiali ali pa s pomočjo kristalčkov, biserčkov in ostalih dodatkov.

 

OGRINJALA

Ogrinjala niso samo za superjunake! Svojega lahko modno obarvate in prilagodite lastnemu stilu z raznimi barvami in teksturami. Po želji ga lahko popestrite tudi s pasom ali obrobnimi trakovi. Najboljše pri vsem pa je, da lahko izbirate med najrazličnejšimi kroji.MATRIX

Vse kar je dobro, se slej ko prej vrne in tako je tudi z dolgimi plašči iz umetnega usnja.
Oblečete jih lahko na navadne kavbojke ali krajša žametna krila, ki so idealna za jesen in tako dodate svoji opravi nekaj ekstremnega.

 

BARVNE KOMBINACIJE

Jesenske barve same po sebi jemljejo dih, včasih pa ima še večji učinek to, da jih nekaj združimo. Tudi, če sprva ne deluje, da bi rdeča in vijolična lepo sodelovali, ste lahko na koncu prijetno presenečeni. Za dobro mero dodajte tudi nekaj rožnate.

ŽAMET

Prve misli ob omembi žameta nas odpeljejo v zimske dni. Žametne oblekice so vedno posebne, poleg tega pa je izbira krojev neskončna. Dolga oprijeta obleka s kratkimi rokavi ali kratka obleka z dolgimi rokavi? Morda obleka z razporkom ob strani in samo enim rokavom? Izbira je neskončna.

MEHKE TORBICE

Videli smo že vse, od miniaturnih torbic, do tako velikih, da bi vanje lahko spravili polovico vsega kar imamo v lasti. To jesen in zimo pa nas bodo navduševale torbice iz mehkejšega blaga in brez naramnic, ki jih lahko sešijete tudi iz bolj živahnih barv in tako dodate svojemu stilu nekaj sončne energije.

NARAVNE BARVE

Tudi to jesen bo poudarek na naravnih, zemeljskih barvnih tonih, ki so enostavni za kombiniranje, umirjeni odtenki pa kar kričijo po jeseni, bučnih slaščicah in čudovitem odpadlem listju.

MINI KARO

Brez geometričnih vzorčkov žal ne gre in veseli smo, da je tako. Letos bo zaželen mini karirast vzorec, ki ga lahko nosite na jaknah, plaščih, oblekah, rutah, šalih, bluzah… Že veste kako bi tak vzorček vključili v svoj jesenski outfit?
Viri:

https://www.vogue.fr/fashion/article/best-fashion-trends-fall-winter-2020-2021
https://www.thetrendspotter.net/fashion-trends-autumn-winter-2020-fashion-weeks/