Kako namestimo preslikače

Z novo kolekcijo so v ponudbo prišli tudi NOVI preslikači, ki že konkretno namigujejo na praznično sezono pred nami.

To leto smo ti želeli pripraviti nekaj posebnega, unikatnega ter kreativnega in mislimo, da nam je to tudi uspelo. Kaj praviš? 

 

Pri oblikovanju preslikačev smo se namensko osredotočili na praznične motive in barve, saj se nam zdi, da bodo lepo popestrili prihajajoče praznike. Uporabiš jih lahko za dekoracijo okrasnih blazin, namiznih prtov in tekačev, puloverjev, pižam in ostalih oblačil ter modnih dodatkov, s katerimi želiš izraziti decembrsko veselje. 

Njihova uporaba je zelo preprosta in ti dopušča veliko kreativnosti. Zato so preslikači odlični tudi za ustvarjalne urice z otroki, ki imajo bujno domišljijo.


Vse, kar moraš narediti, je, da na hrbtno stran preslikača skiciraš izbrano obliko. Za enostavnejše ustvarjanje smo pripravili tudi šablono medvedka, ki jo lahko dobiš TUKAJ. 

 

Po tem, ko izrežeš poljuben motiv, ga namesti na izbrano blago. Pazi, da položiš vzorčasto stran preslikača lice na lice z izbranim materialom. S pomočjo likalnika polikaj preslikač na hrbtni strani, da se vzorec preslika na blago. Priporočena temperatura likalnika je 175 °C s srednjim pritiskom približno 8-9 sekund. Za daljšo obstojnost priporočamo likanje končnega izdelka po hrbtni strani.Enostavno, kajne? 

Artikli, ki jih priporočamo za vaš projekt:
Več artiklov najdete v kategorijah:
Preslikači