5 trendov za drugačno maturantsko obleko

Za svečano priložnost kot je maturantski ples se spodobi, da oblečemo nekaj elegantnega in nepozabnega. Trenutek na plesišču pa lahko hitro izgubi iskrico, če na plesu zagledamo več enakih oblek kot je naša!

Temu se lahko zelo enostavno izognemo, in sicer tako, da svojo obleko sešijemo kar sami … no, ali pa jo zaupamo nekomu, ki ima nekaj več spretnosti s šivanko. 


Za vas smo pripravili nekaj trendov, ki bodo poskrbeli, da bo vaš maturantski videz nekaj drugačnega in posebnega.

 

1

KOMBINEZON ni klasična izbira za maturantski ples, vendar je tak videz drugačen, eleganten in trendi. Za lep padec in malo mečkanja izberite letni kostimski material, kombinirate pa ga lahko z mrežico.

2

DVODELNI KOMPLET je udoben, zaradi ozkega pasu kože med obema deloma pa je celoten videz drzen in poseben. Krilo iz satena ali šifona lahko dopolnite z zgornjim delom iz čipke.

3

BLEŠČICE? Ja, prosim! Letošnji trendi narekujejo, da svetlečega materiala ni nikoli dovolj.

4

PLIŠ v različnih barvah bo vašemu videzu dodal eleganco, iz njega pa lahko sestavite kar nekaj različnih krojev. Izbirate lahko med gladkim in mečkanim plišem.

5

Maturantski ples je čas za korak izven cone udobja. Malce bolj drzen videz lahko dosežete z IZREZANIMI DETAJLI na izbranih delih obleke. Idealno blago za takšno obleko je čudoviti saten.