POLETNA RAZPRODAJA je tukaj! Izkoristi popuste do - 50 %

REGISTRACIJA UPORABNIKA


V spodnji obrazec vpišite svoje podatke. Polja označena z zvezdico ( *) je potrebno obvezno izpolniti.
Registracija uporabnika ni pogoj za izvršitev nakupa.

Podatki o uporabniku:
Kartica ugodnosti:
Imetnikom kartice Svet metraže pripada popust po rabatni lestvici v vseh poslovalnicah Svet metraže in v spletni trgovini www.svetmetraze.si.
Popust v spletni trgovini se obračuna po vnosu številke kartice v za to namenjen obrazec pri registraciji in/ali klubu. Rabatno lestvico si oglejte na povezavi.
Kartico ugodnosti vam bomo poslali v roku enega meseca. Aktivacija kartice v našem sistemu bo narejena v dveh dneh od prejema podatkov.

Če kartico ugodnosti že imate, jo boste lahko povezali s svojim uporabniškim računom po opravljeni registraciji v svojem uporabniškem profilu.
Prijava na e-novice:
Želim prejemati e-novice:

Podatki bodo uporabljeni za namen registracije in kreiranja uporabniškega profila, ki registriranemu uporabniku omogoča pregled preteklih nakupov, shranjevanje nezaključenih naročil, avtomatski vnos podatkov potrebnih za izvedbo naročila, uporabo podatkov za izvedbo naročila ter obveščanje o poteku naročila. Telefonska številka bo v primeru naročila, za namen izvedbe dostave naročenega blaga, posredovana kurirski službi. Elektronski naslov se uporablja za namen potrditve registracije.