Nova kolekcija

 

pomlad/poletje 2023

V zadnjih mesecih so modne brvi zasijale vse od New Yorka do Londona, Milana in Pariza ter nam prinesle nove modne trende, ki jih bomo z veseljem nosili tudi pri nas. Iz vseh večjih prestolnic napovedujejo, da bodo to pomlad in poletje v središču oblačila, ki združujejo modo in umetnost. Kar zadeva barv, bodo ta del leta v ospredju nežnejši odtenki, ki nam bodo pomagali, da v svoja oblačila vnesemo svežino. Poišči ideje spodaj ali klikni na gumb in si oglej celotno ponudbo blaga iz nove kolekcije.

Nova kolekcija

ASIMETRIČNI ROBOVI

Asimetrični robovi s katerimi smo se že srečali v preteklih letih, so se vrnili na modno sceno. Zaradi načina, kako so krila s takimi robovi sešita, bo vedno videti, da naša obleka ali krilo plešeta z nami. Razporek, ki pri hoji razkriva golo stegno pa doda oblačilom še zapeljivo noto.

 
SATEN VZOREC
SATEN ENOBARVEN

ŠIFON
ČIPKA
VISKOZNA TKANINA
VISKOZNI JERSEY
FILAM. VISKOZA
 

UDOBNI KOSTIMI

Udobni kostimi, kjer sta hlače ali krilo in rekelc v enakem odtenku izžareva profesionalnosti in navdušenje nad modo. Najboljše pri tem je, da je taka kombinacija primerna tako za poslovno življenje, kot tudi za prosti čas. Poleg odličnega videza boš najbolj navdušen_a nad udobnostjo kompleta.

 
KOSTIMSKO BLAGO

PRANI LAN
BOMBAŽNI SATEN
GUMBI
ZADRGE
 

3D EFEKT

Idealen trend za izražanje domišljije, igrivosti in vsesplošnega veselja. 3D efekt na oblačilih poudari drugačnost in brez dvoma pritegne pozornosti. Uporabiš ga lahko v vsakodnevni modi, ali pa z njegovo pomočjo ustvariš oblačila za svečano priložnost, ki ti bodo za vedno ostala v spominu.

 
ČIPKA
BLEŠČICE

PREŠTEPANKA
DEKORACIJA
RESICE & PERJE
OKRASNI TRAKOVI
 

VELIKE TORBE

Kot so bila prejšnja leta primerne miniaturne torbice, v katerih je bilo komaj dovolj prostora za šminko, se bomo to pomlad in poletje sprehajali z velikimi torbicami v katerih bo več kot dovolj prostora za vse naše potrebščine. Svojo lahko izdelaš iz najrazličnejših materialov.

 
UMETNO USNJE

MIKROFIBRA
KANVAS
LAŽJI DEKO
DEKO ŽAMET
ŽAKARD
 

GRUNGE

Grunge stil vsakih nekaj let pokuka na površje in prav vsakič nas navduši. Tak trend zaznamujejo na videz uničene in raztrgane tkanine, ki pa so vedno premišljeno sešite in kombinirane. Izbira blaga je neskončna, vse od flanele, kostimskih materialov, jeansa in ostalih lahkotnejših tkanin.

 
JEANS

CHANEL
TANJŠA PLETIVA
BOMBAŽNI JERSEY
FLANELA
 

SPALNA NOTA

To sezono nas čaka vse od steznikov, ki bodo letos nekoliko drugačni in celo pretirani, do razkošnih s čipko obrobljenih spalnih srajc in povsem prosojnih večernih oblek. Svetovni modni kreatorji so se namreč odločili, da bodo oblačilom dodali spalno noto in so navdih iskali kar v spalnih opravah.

 

PES SATEN
SVILENI SATEN
MIKROPOLIESTER
SILKY SATEN
CADY SATEN
PES ŠIFON
SVILENI ŠIFON
ČIPKA
MREŽICA
ČIPKA V TRAKU
 

BOGINJA

Lepo padajoče blago bo to pomlad in poletje pravi hit. Če si nekoliko bolj drzen_na lahko pri upodabljanju videza boginje uporabiš prosojno blago, ki bo hkrati zapeljivo in še vedno dovolj konzervativno. Vsako kombinacijo lahko kombiniraš s simpatičnim pasom, ki bo lepo poudaril obline.

 
VISKOZNA TKANINA
SATEN
ŠIFON
VISKOZNI JERSEY
PES JERSEY

LYCRA
FILAM. VISKOZA
 

XXL ŽEPI

To pomlad in poletje bodo zaznamovali veliki žepi, ki so še kako priročni. Najboljše pri vsem pa je, da jih lahko prilagodiš svojim željam, jih sešiješ iz drugačnega blaga ali pa samo zanje izbereš povsem drugačen barvni odtenek. Ta trend je primeren tako za hlače, kot tudi za krila.

 

KEPER
TEŽJI SATEN
BOMBAŽNI SATEN
BENGALIN
KOSTIMSKO BLAGO
POPLIN
 
 

MODNE BARVE TE SEZONE

Toplo vreme bo poskrbelo, da bodo tudi naša oblačila zaživela v svežih, nežnejših in prijetnih barvah. Modni strokovnjaki so s tem namenom tudi letos pripravili paleto barv, ki jih bomo tudi mi prenesli na naše poličke in posledično v naše kreacije. V ospredju bodo torej nežnejši odtenki, s katerimi bo šivanje pravo veselje.