Nova kolekcija

 

jesen/zima 2021-22

Jutra so vse hladnejša, vonj jabolčnih zavitkov je v zraku in že čutimo pravo veselje – jesen je pred vrati. Ta čarobni letni čas, ki počasi barva naravo in naše poličke v nove odtenke, je prinesel tudi novo kolekcijo in s tem nove modne smernice!


MODNE BARVE TE SEZONE

To jesen nas bodo razveseljevale drzne modne barve. V novi kolekciji lahko najdeš vse od fuksije do živahne rumene ali olivno zelene. Na voljo bo tudi nežno rožnata in vedno priljubljena rdeča. Jesen seveda ne more biti niti brez opečnatih in rjavih odtenkov, za pravo zimo pa so na voljo tudi hladnejše modre barve, ki nas spominjajo na snežna jutra.

NOVA KOLEKCIJA SKOZI TRENDE


Šivanje je zabavno! Naj ti bo blago iz nove kolekcije navdih za nove kreacije in šiviljske projekte. Iz tkanin, ki krasijo naše poličke, lahko uloviš kar veliko priljubljenih trendov. Poišči ideje spodaj ali klikni na gumb.

Nova kolekcija

Večni karo

Klasika, ki že dolgo ni samo del škotske tradicije! Ta vzorec je primeren za vsakdanje priložnosti, z nekaj drznimi potezami pa lahko nosiš karo tudi za svečane priložnosti.

 
POPLIN za srajce, bluze in srajčne obleke
PLETIVO za sproščene obleke, tunike in dodatke
VOLNA za jakne in plašče

Volna za plašče

 

Umetno krzno

Tudi v zimskih dneh smo lahko oblečeni po zadnji modi. Umetno krzno je kot nalašč za hladne dni, saj te bo grelo in ti dodalo eleganten, a drzen videz.

 

Kratkodlako krzno

KRATKODLAKO
DOLGODLAKO
BUKLE
Preveri
Prenesi brezplačen kroj
Preveri
Jopica brez krojenja
 

Kombinezoni

Za vsa jutra, ko se ti mudi in je kombiniranje oblačil zadnja skrb, so kombinezoni prava izbira. Z eno potezo lahko prideš do zapeljivega, zanimivega in zabavnega videza.

 
VZORČASTE TKANINE za popestritev
PUNTO ENOBARVEN za udobne kombinezone
PUNTO VZOREC za udobne kombinezone

Letni kostimski material

KOSTIMSKI LETNI za poslovno eleganco
KOSTIMSKI KLASIČEN za poslovno eleganco
VISKOZNA TKANINA za lahkotne kombinezone
TEŽJI SATEN za posebne priložnosti
 

Balončkaste oblike

Balončkast trend se je začel razvijati lansko leto in do sedaj nas je čisto prevzel! Vsaki kreaciji doda volumen, pripiše ji pa tudi zabavno noto, ki je nepogrešljiva.

 
BENGALIN za balonasta krila in obleke
ORGANZA za krila in rokave
SCUBA za ekstra volumen
TAFT za posebne priložnosti
 

Teksturirane torbice

Modni dodatki so v zadnjih nekaj mesecih prevzeli sceno in ročna dela so zares pridobila na pomenu. Torbice z raznimi teksturami so pravi hit in svojo lahko narediš kar sama.

 
UMETNO USNJE

Umetno usnje

PREŠTEPANKA
MIKROFIBRA
BUKLE
GLADEK ŽAMET
T-SHIRT PREJA

T-shirt preja

 

Bleščice

Bleščice. So. Obvezne. Vsak konec leta se jih razveselimo, a lahko zagotovimo, da niso aktualne samo decembra, pač pa kar celo leto!

 

Bleščice

DVOBARVNE
OMBRE
ENOBARVNE
ČIPKA
METALNA VLAKNA
KOVINSKA MREŽA
PANELI
Preveri
Navodila za šivanje
 

Kolaž terapija

Odličen način, da ostanki blaga dobijo nov namen. Hkrati ta metoda spodbuja ustvarjalnost, razvija nove ideje in te spodbuja, da to jesen poskusiš nekaj novega.

 
BOMBAŽNI POPLIN
VISKOZNA TKANINA
SVILA

Kolaž iz blaga

 

Pletenine

Brez pletenin konec leta ne gre! Tudi pri nas smo dobili nove materiale, ki se lahko s tvojimi spretnimi prsti spremenijo v oblačila za vsako priložnost.

 
MODNO PLETIVO
BOMBAŽNI JERSEY
VISKOZNI JERSEY
PREVEŠANKA
PUNTO PLETIVO
PATENT

Vafel jersey

VAFEL JERSEY
KITKE
REBRASTO PLETIVO
GLADEK PLIŠ
REBRAST PLIŠ