LYCRA

Nekaterih aktivnosti si brez primernih oblačil ne moremo zamisliti. Zato vas na naših poličkah čaka čisto nova obojestranska, elastična, gladka in udobna lycra, ki bo popestrila športne urice joge, pilatesa, plavanja, plesa ali drugega športa po vaši izbiri. Idealna je za vsa oblačila, ki morajo biti funkcionalna, tesno oprijeta in elastična, torej je kot nalašč za pajkice, modrčke, drese, kostume, majice itd.

Specifikacije

Namen
športna oblačila, kot so pajkice, majice, dresi, plesni kostumi, kopalke
Sestava
86 % poliamid
14 % elastan
Širina
170 cm
Gramatura
280 g/m²
Vzdrževanje
hladno pranje pri 30 ºC, sušenje v sušilnem stroju odsvetovano, likanje pri najnižji temperaturi
Da je lycra zanimiva tudi na pogled, poskrbi ročno barvan tie-dye vzorec, ki je na eni strani pletiva bolj intenziven kot na drugi, strani pa lahko med seboj tudi kombinirate. Poleg lahko na naših poličkah najdete tudi enake, enobarvne odtenke, ki bodo s tie-dye kombinacijo dodatno popestrili oblačila. Že veste, v katerem športu se boste najprej preizkusili z novo opravo?

Zakaj sešiti svojo športno opremo?

1
izogneš se nadležnemu pomerjanju v trgovini
2
kroj lahko prilagodiš svojemu telesu
3
izbereš lahko svoje najljubše barve
4
uživaš v oblikovanju in šivanju
5
v novih oblačilih se počutiš samozavestno
6
kakovostno sešita oprema te motivira
Šivanje je moja telovadba.
Z dviganjem kupov blaga krepim mišice, z vdevanjem sukanca v iglo razvijam ročne spretnosti, s paranjem narobe sešitih kreacij pa kravžljam svoje možgane.

Sešijte si pajkice

Svoje športne pajkice lahko sedaj sešijete tudi sami! Za vas smo pripravili brezplačen kroj in video navodila za izdelavo pajkic, ki bodo okrepile vaš športni duh in vam dale dodaten zagon.

Preveri

Sešijte si top

Za popolno športno opremo si sešijte še športni top iz najnovejše tie-dye lycre in s trendy izrezanim detajlom na hrbtu. Postopek izdelave si oglejte v videu in prenesite brezplačen kroj, ki ga najdete v blog objavi.

Preveri

Preverite različice lycre

Mat

86 % poliamid
14 % elastan

Tie-dye

86 % poliamid
14 % elastan

Svetleča

82 % poliamid
18 % elastan

Vzorčasta

poliester / poliamid
elastan