50 % popust na bombažni JERSEY z vzorcem!

Tkanine za poročno obleko po meri

Leta po poroki obujamo spomine, se spominjamo srečnih trenutkov in seveda občudujemo poročno obleko. S tem v mislih smo poličke založili s kakovostnimi materiali, ki so idealni za šivanje obleke po meri. Preveri, katere artikle lahko uporabiš tudi ti za obleko, v kateri se boš sprehodila do oltarja.

SATEN

Saten je prijetna tkanina s prepoznavnim leskom in lepim padcem. V ponudbi imamo različne vrste satena, ki dosežejo različne videze obleke. Poznamo namreč cady, ki je težak, ima lep padec in se ne mečka. Poleg tega nudimo tudi klasičen poliestrni in svileni saten, silky satenmikropoliester, ki nima tako izrazitega leska ter "armani" saten. Slednji je težji kot drugi, vendar je elastičen in zato zelo udoben. Uporablja se predvsem za telirane obleke, saj jim doda prefinjen videz.
 
 

TIL

Pri tilu je najpomembnejše vedeti, da razlikujemo med tršim ter mehkejšim tilom in da se pogosto uporablja, ko želimo doseči večji volumen. Blaga ni potrebno robiti in je zato posebej enostaven za uporabo. Na voljo imamo enobarven til, ponujamo pa tudi takega z bleščicami, biserčki, vzorčki itd. Z uporabo tega blaga zagotovimo eleganten, nežen in pravljičen videz poročne obleke.  
 
 

ČIPKA

Čipka je pri šivanju poročne obleke najpogosteje prva izbira in to iz pravega razloga. Blago namreč poudarja ženstvenost, eleganco in svečanost dogodka. V ponudbi imamo elastično in neelastično čipko, obe pa se med drugim ponašata tudi z raznimi bleščicami, biserčki in kristalčki. Izjemno priljubljene so čipke s 3D videzom, ki dodajo obleki piko na i.
 
Za vse neveste, ki se rade razvajate, predlagamo, da preverite tudi edinstveno luksuzno čipko, kjer ročno delo pride do izraza in povzdigne vsako kreacijo na raven visoke mode.
 
 
 

ŠIFON

Na naših poličkah te čaka tudi šifon, elegantna, mehka in tanka tkanina z gladko površino. Kar doda materialu zanimiv videz, je dejstvo, da je šifon rahlo prosojen in je zato kot nalašč za svečane priložnosti. Pri tem pa ne smeš pozabiti na primerno podlogo. V ponudbi imamo šifon iz poliestra ali svile, oba pa sta zaradi svoje nežnosti idealna za nabiranje, s katerim lahko dosežeš zanimive detajle.  
 
 

RIŠELJE

Ne smemo pozabiti niti na rišelje, ki je priljubljena izbira pri nekoliko bolj sproščenem videzu poročne obleke. Blago v naši ponudbi je iz 100 % bombaža, ki je prijeten za nošenje in s pomočjo katerega koža lažje diha. Zato je to idealna izbira za poletne poroke, kjer nam družbo dela močno sonce.
 
 
 
Vsaka nevesta je edinstvena in zato verjamemo, da je šivanje poročne obleke po meri kot nalašč za kreacijo, ki ti bo ostala za vedno v lepem spominu.