Pomladni dnevi šivalne tehnike 2017

Vabljeni na Pomladne dneve šivalne tehnike v trgovino Svet metraže Šiška v Ljubljani. Predstavitve najmodernejših šivalnih strojev Janome bodo potekale od četrtka, 16. 3. 2017, do sobote, 18. 3. 2017, od 10.00 do 19.00 ure, v soboto od 9.00 do 16.00 ure.

V treh dneh boste lahko neomejeno preizkušali vse šivalne stroje, stroje overlock in coverlock, vezilne stroje vrhunskega japonskega proizvajalca strojev Janome. 

Kakšen šivalni stroj je primeren za začetnika, kateri za elastične materiale, kako ustrezno šivati aplikacije, kako najlažje obrobiti jersey,... Vse to in še več vam bodo na enostaven in preprost način predstavili tehniki podjetja Štular d.o.o. (Šivalna tehnika), ki so specialisti v Sloveniji na področju šivanja. 

Za tiste, ki ste pred nakupom novega šivalnega stroja, pa so pripravljene posebne akcije in ugodnosti. Ob nakupu stroja in priložitvi brošure bo vsak kupec dobil še darilno kartico za 10 ali 20 EUR za nakupe v trgovini Svet metraže. Brošure bodo kmalu na voljo v vseh poslovalnicah Svet metraže.

Več informacij o strojih japonskega proizvajalca Janome si lahko ogledate na: http://www.sivalna-tehnika.si/kategorija/hobi-sivanje-in-krojenje/tipi-strojev/

Vabljeni tudi vsi zadovoljni lastniki šivalnih strojev Janome,...da povprašate tehnike o vašem šivalnem stroju, pravilni rabi tačk, pripomočkov, šivalnih programov, vdevanja, itd. ;) 

Kraj: Svet metraže Šiška
Datum: ČETRTEK, 16. 3. - SOBOTA, 18. 3. 2017
Čas: od 10.00 do 19.00, v soboto od 9.00 do 16.00

Dogodek je BREZPLAČEN.

Vljudno vabljeni.