Poletne modne smernice

Zavrti se v poletje v unikatnih oblačilih, ki naj bodo udobna, zračna, lahkotna in prijetna za nošnjo. Da bo tvoj skok v poletne mesece kar se da sproščen in prijeten, smo izbrali nekaj modnih trendov, ki ti bodo to zagotovo omogočili, hkrati pa bodo pritegnili marsikateri pogled.

LANEN KOMBINEZON

Lan je sam po sebi krasen material in je idealen za poletne mesece, saj je prijeten in zračen. Izdelaj si unikaten in udoben kombinezon, kateremu lahko dodaš športen ali eleganten pridih.

 

 

KOSTIM MALCE DRUGAČE

Kostimske materiale lahko uporabiš tudi za elegantne poletne kreacije. Kratke hlače v kombinaciji z unikatnim suknjičem so zagotovo letošnji "must have".

 

 

SVEŽINA BELE BARVE

Bela barva je vedno več kot dobrodošla v toplejših mesecih. Rišelje, tetra tkanina, lahkotna viskozabombaž in še mnogo več – nabor materialov je širok, izbira pa tvoja.

 

 

JEANS

Jeans tako ali drugače je vedno prava izbira.

 

 

TROPSKI VZORCI

Tropski vzorci in barve so letošnji navdih za marsikatere oblikovalce. Naj te popeljejo v oddaljene kraje, kjer boš srkala osvežilen koktejl v senci pod razkošno palmo.

 

 

SRAJCE TAKO IN DRUGAČE

Letošnja poletna sezona bo zagotovo v znamenju srajc in srajčnih oblek. Lahko se poigraš z materialom, vzorcem ali krojem. Piko na i pa dodaš z zanimivimi gumbi ali naborki.