Modna jopa iz Puffy preje

Tudi ti kar ne moreš biti pri miru in potrebuješ nov ustvarjalni projekt, saj si drugače kar malce izgubljen_a? No, da hladni dnevi ne bodo tako pusti, smo pripravili navodila za izdelavo jope, ki ti bo zaposlila prste in ogrela srček.

S Puffy prejo lahko ustvariš kar nekaj različnih vzorcev, od katerih so eni bolj enostavni, za druge pa se je treba malenkost bolj potruditi. S pravimi navodili in vztrajnostjo pa bo tudi to mala malica, le legendo petelj moraš dobro poznati.

 

Jopa je narejena iz preje Puffy Fine in je v grobem rečeno sestavljena iz treh delov: osnove, rokavov in žepov. Vsak del lahko sestavimo posebej, nato pa jih med seboj združimo in tako ustvarimo celoto. 

 

 

POTREBUJEMO

Za jopo velikosti M/L potrebujemo 7 klobk preje Puffy Fine. Jopo bomo pletli v cik-cak vzorcu, podrobnejša navodila zanj pa najdeš tukaj.

ROKAVI

 

Za zimo je zagotovo najboljša jopa z dolgimi rokavi, ki te bo grela, ko bo mraz že kazal zobe. Na spodnjem video posnetku si oglej, kako lahko narediš rokave, na enak način pa je sestavljena tudi sama osnova jope (glej shemo zgoraj). 

 

  

ŽEPI

 

Da je jopa še bolj praktična, smo ji dodali tudi dva žepa, vsakega na eni strani. Trik je, da vsak žep narediš posebej in ko sta končana, ju pritrdiš na jopo! Za bolj podrobna navodila si oglej video. 

 

 

 

PREJA PUFFY

 

Na našo vse večjo zbirko raznih prej smo iz dneva v dan bolj ponosni. Izmed vseh, pa je Puffy preja edina, pri kater ne potrebujemo pletilk in je idealna za ročno ustvarjanje, posebno za začetnike. Danes ti predstavljamo kar tri različne Puffy, ki so nas čisto navdušile! 

 Kot drugod se moramo tudi pri Puffy preji ustaviti pri klasiki oz. osnovi. Preja Puffy fine je enobarvna, vendar široka paleta odtenkov nudi obilico možnosti za ustvarjanje. Kaj boš najprej ustvaril_a? Morda tako jopo, otroško igračo ali nekaj povsem drugačnega? 

 

Puffy FineLe kdo ne mara barv? :D Puffy Fine Colour je enkratna za vse pisane dogodivščine, kjer se želiš obraniti pred enobarvnimi izdelki. Vse, kar potrebuješ, so hitri prstki in že lahko ustvarjaš pisane igrače, odeje, pregrinjala itd. 

 

Puffy Fine ColorPreja Puffy Fur je prav posebna ravno zaradi svojega videza in mehkobe, ki se ji ne moremo upreti. Kot ostale je primerna za ustvarjalne projekte, kot so pletenje raznih odej, prekrival, blazin, igrač itd. 

 

Puffy Fur

  

Naše police pa se že šibijo pod težko vseh ostalih prej, zato hitro preveri ponudbo tukaj.

 

PREVERI PUFFY PREJE TUKAJ

 

 

Vsak začetek je lahko težak, vendar nikar ne obupaj. Če se ti zatakne, nas lahko vedno kontaktiraš preko klepetalnika ali socialnih omrežij in že priskočimo na pomoč. Ne pozabi nas niti označiti z @svetmetraze ali #svetmetraze, saj vedno radi pogledamo tvoje izdelke. 

 

Artikli, ki jih priporočamo za vaš projekt: