Logo - Svet metraže

Kako kupovati?

Tukaj vam bomo opisali, kako se naredi nakup v naši spletni trgovini. Najprej si izberete kategorijo, iz katere si bi želeli ogledati artikle.

 

 

S klikom na določeno kategorijo, se vam odprejo nove podkategorije (1). Lahko si jih izberete glede na namen uporabe blaga ali pa glede na ime blaga, npr. velur, filc, svila. Priporočamo vam tudi uporabo filtrov, kjer si svoj željen izbor lahko skrčite glede na barvo, namen, motiv in lastnost blaga (2).

 

 

Ko najdete blago, ki vam ustreza, vtipkate željeno količino (3) ter ga enostavno, s pritiskom na gumb `v košarico`, tja tudi dodate. Postopek iskanja lahko tudi ponovite in `v košarico` dodate nove artikle. Če na `Košarica` v zgornjem desnem kotu (4) prislonite miško, se vam bodo pokazali vsi artikli, ki jih imate trenutno v košarici in tudi skupen znesek za plačilo artiklov.

 

 

Ko željene artikle naberete, kliknete na `Košarica` (4). Od tam lahko nadaljujete nakupni proces s klikom na gumb `Potrjujem, naprej` (5).

 


Če ste se že registrirali, potem se prijavite s svijim emailom in geslom in kliknete `Prijava` (6). V nasprotem primeru pa se registrirate (7) ali pa kar opravite nakup brez registracije - `Nadaljuj brez registracije` (8).

 

 

Naslednji korak je izbira dostavljalca - Pošta Slovenije ali pa osebni prevzem v naši poslovalnici Svet metraže Šiška. Sledi še izbira plačila. Če izberete dostavljalca Pošta Slovenije, lahko izbirate med naslednjimi opcijami: plačilo s kreditno kartico, Paypalom, po povzetju ali pa z nakazilom na TRR.

 

 

Ko kliknete `Potrjujem, naprej`, pridete še na stran, kjer lahko pregledate naročilo in nato zadnji korak, `Zaključek` - plačilo. 

 

Za dodatno pomoč pri nakupu ali če imate kakršnakoli vprašanja, nas lahko kontaktirate na: info@svetmetraze.si.

 

 

Kontakti
Spletna trgovina 040 59 80 80
Svet metraže Šiška 01 28 00 177
Svet metraže Rudnik 01 28 00 182
Svet metraže Citypark 01 62 05 520
E-mail: info@svetmetraze.si
O podjetju
BEMA TRADE d.o.o.
Litostrojska cesta 58c
1000 Ljubljana, Slovenija
Davčna številka: SI16735218
Matična številka: 5680492
TRR NLB: 0201 0001 1032 746
TRR UNICRED: 2900 0005 5236 798
Način plačila
MasterCardKaranta
VisaPayPal
Plačilo po povzetju
Prijava na E-novice
Ime, priimek in elektronski naslov bodo uporabljeni za pošiljanje obvestil o novostih in akcijah.

Prijava
Strinjam se s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti Svet metraže, objavljene na https://svetmetraze.si/.

 
Copyright © 2014 BEMA TRADE d.o.o.
Oblika: Peter Jenko | Izvedba: HardCode